Billigste mobilabonnement, teleselskaber og billigt mobilt bredbånd

billigt-mobilt-bredbaandJeg skiftede til onefone og har aldrig oplevet en lettere og informativ indgang til et telefonselskab / mobilselskaber.
Onefone har givet mig tillid til et telefonselskab, derfor syntes jeg at folk skal have denne besked, omkring danmarks billigste mobilselskaber.

Jeg skiftede til Onfone mobilselskaber for 2 måneder siden, fordi jeg var træt af at betale mere end dobbelt så meget for samme vare hos Telenor, sjovt nok så bruger onfone telenors mobil net så dækningen er præsis den samme.
Betalingen er lige så nem som PBS, du tilmelder bare til automatisk betaling så trækker de selv abonnementet på din konto.

Har kun rosende ord til Onefone “so far” ;o)

Tøsesnak med “onfoneveninderne” i timevis =o)

Mange i min familie og vennekreds har onfone mobilselskaber efterhånden. Det betyder jeg kan snakke gratis med dem, uden det går ud over min øvrige taletid. Rigtig fedt, da jeg faktisk kan nøjes med den billige taletid på 99 kr. om måneden. Jeg har skåret 2/3 af min tlf regning. Så hænger økonomien altså bare bedre sammen…Jubii.

Onfone

Onfone er det bedste teleselskab / mobilselskaber, og det er rigtig billigt.
Der bliver ikke opkræfet flere penge der står, og de er nemme at få fat i, når man ringer til deres kunde service.
JEG ELSKER JER!!

Alt i alt hélt i orden!

Jeg synes at alt i alt er Onfone i orden. Det fungere for det meste upåklageligt, men der har været nogle episoder, hvor nettet ikke har virket, hvilket er skidt når man betaler for fri internet. Jeg kunne godt ønske en form for dispensation, når nettet ikke har virket i over en uge. Men når alt kommer til alt så er det i orden

Billig og godt mobilselskab

Jamen både min kone og jeg er utrolig glade for at være kunde hos onfone mobilselskaber, dog har jeg kun givet jer 4stjerner. Jeg syntes at det skulle være muligt at købe telefoner igennem onfone mobilselskaber. dog med 6mdr´s bindning. Men alt i alt er vi meget glade for onefone

Enkel, billig telefoni

Valgte nyt nummer, modtog SIM-kort efter godt en uge, problemløs oprettelse. Har valgt 2-timers taletidsabonnement. Største fordel: gratis opringning til udlands fastnet (indenfor de to timer) Største ulempe er at Telenors net ikke dækker særlig godt hvor jeg bor (Randers) og at datahastigheden er væsentlig langsommere end f.eks Oister

Syntes onfone mobilselskaber er det bedste selskab ever

Jeg har anbefalet min veninde til jer hun har 3 nummer ved jer et på 10 timer og 2 på 5 timer og har også anbefalet jer til min søn og sviger datter som nu også er onfone mobilselskaber kunder og vi er alle meget tilfredsse

Smaddersmart nemt og billigt

Det er billigt med onfone mobilselskaber. det er nemt man tilmelder sig bare til automatisk optankning, så får man en sms hvor de fortæller at de har trukket pengene på kortet og man får en faktura på mail, du ringer også gratis til andre onfone mobilselskaber kunder. det er nemt og det er billigt og overskueligt…..

Onefone! nemt og bekvemt.

Skift til onefone mobilselskaber, de sørger for det kedelige,nemlig det at skulle
afmelde fra den tidligere udbyder.
10 timers fri tale og fri sms. i en måned til en billig pris,
det er lige det jeg har brug for.
Jeg vil overtale så mange som muligt til at skifte til onfone
så vi kan tale gratis sammen.
Sig onfone til din telephone! ha ha ha.
Ella Vibeke Vædele.

Perfekt Teleselskab hos Onfone

VÆLG ONFONE.
Hos Onfone spare jeg mange penge. Før fik jeg altid regninger på mellem 700 & 800kr pr. måned, og med Onfone kan jeg holde det nede på 200kr. PERFEKT TELESELSKAB.

God service fra bestilling til levering

Jeg har overført telefonnumre fra forskellige selskaber til Onefone mobilselskaber. Der var kun problem med et nummer, men jeg fik hele tiden mail omkring status og tilbud om hjælp, så det lykkedes til sidst. De har efterfølgende forbedret proceduren på hjemmesiden, så de andre gange kørte det bare.
Hjemmesiden er nem at finde rundt på, og det er også nemt at logge ind og tjekke sin saldo og til- og framelde ydelser. Indtil videre har jeg ikke fortrudt mit skift. mobilselskaber

Billigt, bedst og brugervenligt!

Onefone er det billigste telefonselskab / mobilselskaber jeg har haft. Jeg får noget for mine penge, og bedst af alt føler jeg ikke at jeg bliver snydt, for der er ingen ekstraregninger eller lign. i min postkasse. Onefone leverer et ærligt og brugervenligt produkt, og jeg er meget tilfreds.

Nemt og hurtigt hos onefone

Fra jeg bestilte til jeg var kørende med gammelt nummer gik der kun 4 uger. ca. super god kunder service. rare at snakke med.

Super – ingen problemer overhovedet

Onefone / onfone mobilselskaber har levet op til mine forventninger. Jeg har ikke mærket overfytningen. Jeg har brugt dem i 3 måneder og har ikke fået nogle ekstraregninger og mobilabonnement

Advertisements

2 thoughts on “Billigste mobilabonnement, teleselskaber og billigt mobilt bredbånd

Comments are closed.